Overvejer du at ville skære helt ned på stress og jag, og drømmer du om at kunne arbejde hjemmefra? Så er jobbet på et oversættelsesbureau måske lige noget for dig?

Uanset om du har dansk eller et andet sprog som modersmål, så kan et oversætterjob være lige noget for dig, hvis du gerne selv vil kunne bestemme dine arbejdstider, og hvis du er god med ord, og elsker at skrive.

 

Muligheden for at kunne arbejde hjemmefra er meget tiltalende for mange, unge som gamle, som gerne vil skabe ro omkring sig selv og måske også deres familie. Når du væger at arbejde hjemmefra som freelance oversætter, så giver det dig langt større fleksibilitet. Det giver eks. mulighed for at kunne sove længe, arbejde selvom man er forkølet, have syge børn hjemme uden at skulle tage en sygedag, passe lægeaftaler ind i løbet af dagen uden at skulle tage fri, arbejde så meget eller så lidt som har lyst til.

 

Få kollegaer over hele verden

Når du vælger at arbejde for et oversættelsesbureau, så vælger du også at arbejde globalt. Mange kunder er spredt ud over hele verden, og derfor er der også rig mulighed for, at der lige netop er brug for dit modersmål. Du får også kollegaer, der er spredt over hele verden. Du kommer til at arbejde sammen med en masser erfarne oversættere, som sætter innovation og ambition højt, og som har en passion for at oversætte. De er med til at bygge bro mellem lande og kulturer, og er med til at fremme forståelse og kommunikation.

Så hvis du har lyst til at arbejde med mange forskellige lande, kulturer og industrier, og også har en forkærlighed for det skrevne ord, samt elsker friheden til at kunne bestemme dine egene arbejdstider, så kan jobbet hos et oversættelsesbureau muligvis være lige noget for dig.