Ofte er det sådan, at folk der kender hinanden godt, arbejder bedre sammen end folk, der ikke kender hinanden. Selvom der kan være noget over at løse en opgave med nogle mennesker, du ikke kender, kommer de fleste gode resultater, når du arbejder sammen med nogle, du kan føle dig tryg med. Hvis du ønsker nogle ansatte, der arbejder godt sammen og er så effektive som muligt, er det en god idé at give dem chancen for at lære hinanden bedre at kende. Det kan du gøre på mange forskellige måder.

Grin sammen

Noget af det der kan være med til at bringe folk tættere sammen, er hvis de har noget at grine af sammen. Hvis I er sammen alle sammen om at lave noget sjovt, som I alle kan grine af. Du kunne f.eks. arrangere en dag, hvor I skal konkurrere i et eller andet. Selvom konkurrencemennesket kan komme op i de fleste, vil det altid være rigtig sjovt at dyste i et eller andet. F.eks. kunne I alle sammen en dag tage ud og spille badminton eller bowling, eller måske køre i gokart. På sådan en enkelt eftermiddag eller aften, vil I allerede kunne komme hinanden meget nærmere.

Arranger en julefrokost

Efteråret er her, og julen nærmer sig så småt. Du kunne også arrangere en julefrokost for alle dine medarbejdere. Se udvalget her. Her får I mulighed for at nyde en masse god mad og drikke, som kan sætte gang i stemningen. I kan supplere med sjove selskabslege og pakkeleg. Efter sådan en aften vil der længe efter være noget at snakke om. Det vil blive langt federe på arbejdspladsen, når de forskellige har nogle interne ting og minder sammen. Det vil samtidig gøre det lettere at samarbejde om forskellige opgaver. Du kan altid lettere sige til og fra overfor et bedre, du kender.