Hvis man af den ene eller anden årsag er blevet uarbejdsdygtig i en sådan grad, at man ikke længere kan varetage en fuldtidsstilling, så er der stadig mulighed for at kunne arbejde i et fleksjob. Et fleksjob er et arbejde, hvor der tages hensyn til medarbejderens kunnen, og så tilpasses arbejdet efter dette. I dag er der mange arbejdspladser, der tilbyder disse stillinger, da de ved, hvor meget det betyder for den enkelte, stadig at kunne være på arbejdsmarkedet og yde sin del til virksomheden og til samfundet.

Hos Alvac A/S tilbydes der løsninger, der kan lette arbejdsopgaverne, ikke kun for fleksmedarbejdere, men for alle de ansatte i firmaet.

 

Løsninger fremfor begrænsninger

Medarbejdere, der arbejder med løft, kan have en enorm stor glæde af at benytte en svingkran til at aflaste og samtidig mindske risikoen for arbejdsskader og overanstrengelse. Resultatet ved brug af denne svingkran er mindre fravær og øget effektivitet i virksomheden, også for dem, der arbejder i en fleksstilling.

 

Og det er ikke kun til virksomheder, der har tunge løft, som en del af deres arbejdsgang, der kan have glæde af en svingkran. For uanset om der skal løftes 15 kg. eller 2.000 kg., så kan denne maskine klare løftet, også der hvor der er mange gentagne løft indenfor et afgrænset område.

Noget for enhver virksomhed

Der er et stort sortiment at vælge imellem og det er alt lige fra de store gulvmonterede søjlesvingkraner, til de flytbare/mobile svingkraner, til de loftmonterede svingkraner, og de vægmonterede svingkraner. Selv opgaver der kræver, at der skal løftes med vakuum, løftemagnet eller specialværktøj, eller hvis der stilles specielle krav til hygiejnen, så er det også at finde i produktionen.

Der er rent ud sagt noget for en hver industri, der gerne vil passe på deres medarbejdere, også dem i fleksstillinger, som nemt og bekvemt kan betjene alle disse kraner.