Er du på udkig efter nogle nye lounge stole eller cafe stole til din virksomhed men i tvivl om, hvilke du bør vælge? Så burde du overveje nogle fra Masimo. De har nemlig et kæmpe udvalg af forskellige lounge og cafe stole, og derfor er der nogle til alle smage og stile. Derudover er deres design meget tidsløst og elegant, og de ligger generelt til en meget overkommelig og fornuftig pris. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om Masimo stole, kan du læse med her og få en kort gennemgang af nogle af deres stolemodeller.

Masimo 2019 stolen er en flot og mere elegant stol, der eksempelvis kan bruges på cafeer, restauranter og mange andre steder. Grundet stolens meget stilrene design vil den formentlig passe ind de fleste steder. Selve stolen har fire ben og ingen armlæn. Stolens pude, som er polstret med læderbetræk, fås i mange forskellige farver som eksempelvis rød, beige, sort og brun. Selve stolen er lavet i bøgetræ i den farve, der kaldes wengé, dog fås stolen også i lys bøgetræ. Der er altså mange forskellige kombinationsmuligheder i forhold til farven på stolens pude og selve stolen, som medfører, at den helt sikkert også vil blende godt ind i din cafe, restaurant eller lignende.

Den originale Masimo stol ligner meget den førnævnte model. Dog er Masimo 2019 stolen en videreudvikling af Masimo stolen. Masimo stolen er en klassisk og flot læderbetrukket polsterstol, der giver dine besøgende på din cafe eller restaurant en rigtig god siddekomfort. Stolen er både klassisk og moderne på samme tid, og derfor passer den ind i de fleste cafeer og restauranter. Derudover er den i god kvalitet, hvilket betyder, at den er nem at håndtere i dagligdagen og tåler hård behandling. Denne model fås med armlæn, og derudover fås den i mange forskellige farvevarianter alt efter dine ønsker og behov.