Linkbuilding er en vigtig disciplin, hvor man får hyperlinks fra andre hjemmesider til at pege hen til ens egen side. Links giver brugerne mulighed for at navigere internt på den pågældende hjemmeside, samt mellem forskellige sider på internettet. Desuden bruger søgemaskiner, som for eksempel Google, links til at gennemgå internettet i forbindelserne mellem hele hjemmesider, samt i forbindelserne mellem de enkelte sider på dit website. Linkbuilding er med andre ord en vigtig faktor i forhold til at skabe nogle gode placeringer i søgemaskiner – herunder eksempelvis på Google. Læs mere om linkbuilding.

Linkbuilding kan deles op i tre kategorier, som alle er vigtige:

  1. Ekstern linkbuilding: Dette handler om at skabe nogle relevante links fra nogle andre hjemmesider til sin egen hjemmeside.
  2. Intern linkbuilding: Her handler det om at skabe en god intern struktur på links mellem forskellige undersider, som giver mening for de pågældende brugere.
  3. Udgående linkbuilding: Dette handler om at man linker fra sin egen hjemmeside til andre relevante hjemmesider. På denne måde kan man hjælpe sine egne brugere til at finde mere information om det pågældende emne.

Vælg WeMarket til linkbuilding

Hos WeMarket har du mulighed for at blive hjulpet i gang med linkbuilding, samt en masse andre aktiviteter, der kan være super vigtige for at din virksomhed kan komme til at ligge som nummer et på Google. En af disse aktiviteter kan eksempelvis være søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Dette er et redskab inden for digital marketing, hvor man kan få optimeret de forskellige faktorer, som gør at virksomhedens hjemmeside bliver mere synlig på diverse søgemaskiner – for eksempel på Google. Her handler det altså om at din virksomheds hjemmeside skal gøres relevant i forhold til, hvad virksomhedens kunder søger på via Google. Samtidig gøres din virksomheds hjemmeside bedre end konkurrenternes hjemmeside, hvorved din virksomheds hjemmeside får nogle bedre og højere placeringer på Google i forhold til konkurrenternes hjemmesider.

Et eksempel kan være at du ønsker at dit murerfirma i Herning skal opnå en god placering på søgeordene ”murer Herning”. Her kan det være smart at få skrevet nogle tekster, der er søgemaskineoptimerede – også kaldet ”SEO tekster” – samt sørge for at få oprettet en underside, som handler om lige præcis dét emne. Hvis denne underside har et godt og relevant indhold for den pågældende kunde, som besøger den pågældende hjemmeside, er det nemmere for kunden at finde lige præcis dit murerfirma ved at skrive ordene ”murer” og ”Herning” ind på Google.

Linkbuilding og SEO tekster kræver en del tekstarbejde, og det er ikke altid at virksomheden har tiden eller ressourcerne til at få alt dette tekstarbejde udfærdiget. Derfor kan det være en rigtig god idé at uddelegere dette tidskrævende arbejde, for at spare både tid og ressourcer for din virksomhed. Hos WeMarket kan du få skræddersyet arbejdet til lige netop din virksomheds krav og behov, og på den måde er du sikret at blive tilfreds samt føle dig i trygge hænder, når du uddelegerer tekstarbejdet.