En bil kan være en dyr ting at anskaffe sig, og det er noget, som sagtens kan gøre ondt i mange danskere pengepung ret hurtigt – især hvis bilen skal købes fra nye. Læs derfor her om nogle lidt billigere alternativer, hvis du gerne vil anskaffe dig en bil.

Forskellige muligheder for leasing

Leasing er en god mulighed til dig, som ikke lige har råd til at gå ud og anskaffe dig en ny bil og heller ikke har lyst til at tage et lån for det. Med leasing lejer du nemlig på månedsbasis din bil gennem et bestemt firma. Det er dermed også ret hurtigt at kunne sige fra igen, hvis du ikke længere har brug for bilen af en eller anden grund – eller bare fandt ud af at du faktisk ikke brugte den så meget, som du troede at du ville.

Der er forskellige måder at lease en bil på og på https://perbcars.dk/splitleasing/ kan du læse lidt mere om muligheden for splitleasing og hvordan det ændrer sig fra almindelig leasing.

Køb den brugt

Når man køber en brugt bil, kan man hurtigt få en bil til meget billigere penge, end hvis man købte den fra ny. Samtidig skal man dog være en smule opmærksom på, at bilen naturligvis har haft et liv, før man selv køber den og man dermed må forvente en smule små skavanker.

Det kan for eksempel være at bilen ikke kører så godt længere eller at der er nogle andre ting man lige skal have fikset ved en mekaniker, før man rigtig kan bruge den. De små skavanker, der lige skal fikses, kan dog stadig gøre bilen en del billigere, end hvis man skulle ud og anskaffe den fra ny.

Man kan dog også være utrolig heldig og finde frem til en rigtig god brugt bil, som man nærmest ikke kan mærke er brugt.

Det er dog en god ide lige at kunne lidt om biler eller måske endda have en mekaniker-ven med sig ud, når man skal kigge på den brugte bil. Især hvis man køber den brugt! Der kan være rigtig skjule ting galt med bilen, som man med et utrænet øje ikke lige lægger mærke til.