Tilværelsen som selvstændig byder på mange udfordringer, nogle kommer man let og elegant henover, mens andre kan være langsommelige og destruktive. Én af de største udfordringer som selvstændig støder mange på, allerede inden virksomheden er blevet en realitet; nemlig muligheden for at låne penge til virksomhedens opstart.

Desværre oplever alt for mange selvstændige, at specielt bankernes risikovillighed ofte ikke er tilstede, hvorfor mange går tomhændet hjem fra banken og dropper drømmen om at blive selvstændig. Heldigvis findes der andre lånemuligheder på markedet, som kan hjælpe dig i gang med tilværelsen som selvstændig. Med et lån kan du nemt og hurtigt komme i gang med at realisere dine drømme.

Hvem kan tage et lån?

Det kan de fleste personer, som er fyldt 18 år, enkelte lånefirmaer har dog hævet aldersgrænsen til 23 år. Derudover har lån udbyderne typisk disse krav til lånmodtageren – tjek om du opfylder kravene til et quicklån:

  1. Du skal være dansk statsborger.
  2. Du skal have et NemID.
  3. Du skal have en fast og stabil indkomst.
  4. Du må ikke være registreret i RKI.
  5. Du skal være over 18 år (nogle steder 23 år).

Du bestemmer, hvad pengene skal bruges til

Én af de helt store fordele ved at tage et quicklån er, at du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Lånefirmaerne giver altså dig en tillidserklæring, som du måske ikke kan få andre steder – en tillidserklæring, der kan være startskuddet til at påbegynde din rejse som selvstændig.

Et quicklån er til dig, der nemt og hurtigt vil i gang med at realisere drømmen som selvstændig, uanset om du mangler penge til at etablere dit varelager, et indskud til dit erhvervsmål, eller du har brug for at erhverve dig din første firmabil.

Lånemulighederne i markedet spænder bredt, hvor du kan optage både store og små lån. Markedet tilbyder forskellige lån helt ned til 50 kr. og op til 400.000 kr. Generelt er det nemt og hurtigt at optage et quicklån, hvis du opfylder kriterierne, men lån, der befinder sig i den høje ende, har som regel en lidt længere godkendelsesproces, da det øger risikoen for lånudbyderen.