Når der er firmafest, så kan det være svært for nogle at holde sig fra cigaretterne. Dog kan du få piftet festen op ved at købe e-cigaretter, som ifølge forskning er mindre skadeligt en tobakscigaretter. Du er selv herre over, hvilken smag du ønsker, der skal være i den. I dag er det ikke kun ’tobakssmag’, der er tilgængelig som e-cigaret, men der er et kæmpe udvalg af alle smage og smagskombinationer. Så om du er til tropiske frugtsmage eller til friske krydderurter, eller noget midt imellem, så er der helt sikkert en smag, der kan pirre dine smagsløg. Fin billig e-væske her.

 

Du bestemmer selv

Du kan selv bestemme, om der skal være nikotin i dine e-cigaretter. Erfaringen fra folk, der går fra de analoge cigaretter og over til e-cigaretter er, at de tit oplever, at deres behov for nikotin mindskes. Det betyder en bedre mulighed for at kunne trappe ud ved et evt. rygestop. Hvis du bare nyder at dampe, og ikke har noget behov for at tilføje nikotin, så kan du sagtens det. Uanset hvordan du vælger at sammensætte dine væsker, så er der mange smage at vælge imellem.

 

Skån miljøet

Når du bruger en e-cigaret, så generer du ikke dine omgivelser, som du ville med en almindelig cigaret. Du kan hurtigt tage højde for, hvem der er ved siden af dig og slukke for din e-cigaret. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at lade en cigaret gå til spilde, fordi du må skodde den i utide, igen slukker du bare for den.

 

En e-cigarets damp er 98% mindre skadeligt end normal cigaretrøg, det har store undersøgelser vist. Det er ikke det samme som at sige, at dampen fra e-cigaretten er uskadelig. Men den er mindre skadelig end røgen fra en normal cigaret.

De samme undersøgelser viste også, at en e-cigaret ikke skader mere end osen fra trafikken eller osen fra en røgmaskine til en koncert.