Vi mennesker er forfængelige skabninger. Derfor går de fleste af os også op i hvilket tøj, vi går i – nogen i lidt højere grad end andre. Det er vigtigt at vise, at man går op i sit udseende, når man skal forsøge at imponere en potentiel partner eller en arbejdsgiver, og for altid at kunne se så skarp ud som muligt er det vigtigt, at man ofte får skiftet lidt ud i sin garderobe. Derfor giver vi her nogle bud på et par items, som altid kan bruges, og som er essentielle i netop din garderobe.

Jeans: en alsidig klassiker

Få stykker af herretøj kan måle sig med den klassiker-status, som de benklæder, vi her i Danmark kalder for cowboybukser, har. Dette danske kaldenavn bevidner netop om den indflydelse, de slidstærke jeans har haft på vestlig pop-kultur, og dette er blot én af de mange grunde til, at de er et must-have for alle stilbevidste mænd – og for den sags skyld også kvinder. Vi anbefaler derfor, at du køber et par Denim Project jeans med det samme, også selvom du allerede ejer et par jeans. Man kan aldrig have for mange par, da de kan styles på mange forskellige måder og bruges til mange forskellige lejligheder.

Simple skjorter er et must

Et andet alsidigt stykke herrebeklædning er skjorten. Nu til dags kan du få skjorter i alle mulige farver og med mange farverige prints, men det er først og fremmest vigtigt, at du har styr på de klassiske og enkelte farver. En hvid skjorte kan, ligesom de førnævnte jeans, styles på mange måder og bruges til alt fra bryllupper til en tur i byen. Derfor er det vigtigt, at du skaffer dig mindst én skjorte i denne og andre neutrale farver. Det er dog en god idé også at købe flere, da hvide skjorter hurtigt bliver beskidte.