Er du tilhænger af flow-tv eller er du hoppet med på bølgen og har skiftet det helt ud med streaming?

En undersøgelse viser at streaming bliver mere og mere populært, og der er et stort udvalg af streamingtjenester tilgængelig, men derfor udbydes der selvfølgelig stadig masser af flow-tv.

De mange udbydere betyder dog at du har mulighed for at spare en del penge, men ser du dig ikke om kan det også hurtigt blive dyrt. Læs med her og bliv klogere på hvordan det hænger sammen

Flow-tv er ofte dyrere

Har du kabel-tv, tv igennem dit netværk, eller måske en parabol endnu, så betaler du typisk en del mere for dit TV end hvis du blot benyttede dig af f.eks. streamingtjenester.

Nogle af de billigste abonnementer du kan få på flow-tv starter ved et par hundrede kroner, og så er det ikke med særlig mange kanaler inkluderet.

Bliver du fristet af de mange streamingtjenester

Er du på den anden side mere til streaming, så har du muligheden for at se tv billigere, men hvis du ikke ser dig om så kan det også blive dyrere. Der er efterhånden en del udbydere af streaming, og de sender alle sammen noget forskelligt, så hvis du gerne vil have adgang til det hele, så sparer du altså ikke nogen penge.

Vælger du derimod en eller to streamingtjenester ud, så er der ofte penge at spare. Se hurtigt bredbånd til din streaming.

Find dit behov

Hvis du vil spare penge på dit TV så kræver det selvfølgelig at du ved hvad du vil se, men en af de store fordele ved streaming er at du har mulighed for stort set at skifte fra måned til måned, det kan være lidt mere vanskeligt med flow-tv, da du ikke altid bare kan skifte frit mellem de forskellige pakker måned for måned.